Licht is niet alleen essentieel voor alle leven, licht betekent ook sfeer, gezelligheid en warmte. Marckdael, Verlichting Van Dijck is een gereputeerde groothandel in verlichting en lampenkappen met een vestiging in Hoogstraten. Het familiebedrijf heeft ruim veertig jaar ervaring en werkt met een stabiel team van gemotiveerde mensen.


Onze klanten zijn geen particulieren maar zijn vooral meubelzaken en verlichtings- en decoratiewinkels.
Onze uitgebreide collectie bestaat zowel uit eerder landelijke maar ook uit hedendaagse verlichtingselementen en lampenkappen. Graag onderstrepen wij dat wij onze eigen collectie ontwerpen. Ook gespecialiseerd maatwerk en productontwikkeling is mogelijk. De productie gebeurt in ateliers in Europa. Hierdoor kunnen wij een continue aanvoer garanderen en blijft de voorraad altijd op peil.


Marckdael staat garant voor de uitstekende en verfijnde afwerking van elk van onze producten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige door ons geselecteerde materialen.
U zult onze prijzen uiterst concurrentieel vinden. Wij werken transparant en met duidelijke afspraken.
Een eenvoudige afspraak volstaat om onze uitgebreide toonzaal te bezoeken.
U zal in Marckdael, Verlichting van Dijck een trouwe partner vinden die beloftes nakomt, afspraken honoreert en superieure producten levert aan een scherpe prijs.

 

Artikelen van Marckdael Verlichting Van Dijck BVBA mogen onder geen enkel beding verkocht worden via een webshop.

Marckdael verkoopt niet aan particulieren